De functionaliteiten voor al uw IT-behoeftes in één pakket in de cloud voor een vaste prijs per gebruiker

Connect & Work, de naam zegt het zelf. Met een internetverbinding binnen handbereik is het mogelijk om te connecteren met de servers in onze datacenters. Dit betekent dat u altijd en overal kunt werken.

Trustteam biedt u een pakket aan waarin alle IT-functionaliteiten inbegrepen zijn om moeiteloos aan de slag te kunnen. Daarnaast houden onze specialisten de servers in het datacenter continu in het oog, zodat er onmiddellijk actie ondernomen kan worden in geval van afwijkingen van de normale werking. Wanneer u plots te maken krijgt met een IT-probleem, kan onze Service Desk te hulp schieten: u geniet van een all-in support. Dit alles maakt dat er bij u intern weinig tot geen IT-kennis hoéft aanwezig te zijn, wij doen alles voor u.

Connect & Work Package is het systeem waarbij uw desktops gehost worden in het datacenter van Trustteam. Uw eigen omgeving in onze virtuele omgeving wordt gekoppeld aan uw kantoor, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw data. Connect & Work Package is ideaal als u slechts over enkele IT-gebruikers beschikt. Op die manier hoeft u zelf geen grote investeringen doen - u betaalt een vaste prijs per gebruiker -, maar kunt u toch werken met hoogstaande technologie, die optimaal beveiligd is. Ook over uw data hoeft u zich geen zorgen te maken: Trustteam beschikt over verschillende datacenters waartussen een continue backup plaatsvindt.

Uw virtuele omgeving in een professioneel datacenter aan de hand van een vast pakket, beveiligd tegen brand, diefstal en overstroming met een automatische backup en restore en een all-in support, dat is waar de cloudoplossing Connect & Work Package voor staat.

 • We kozen voor Trustteam uit veiligheids- en betrouwbaarheidsredenen.

  Luc Depuydt

  CEO bij Moonfox

 • Geen investering, vaste kost per maand

 • Nooit dataverlies

 • Continue monitoring

 • High performance technologie

 • Altijd en overal werken

 • Veiligheid en zekerheid