Zorgeloos met uw IT in de cloud voor een vast bedrag per maand

In de cloud werken brengt tal van voordelen met zich mee, zowel voor u als voor uw medewerkers. De overstap maken naar de cloud samen met een professionele partner, zorgt ervoor dat u op beide oren kunt slapen wanneer het gaat over servers, geheugen, data-opslag of backup.

Trustteam denkt met u mee. Samen brengen we uw behoeftes en huidige IT-omgeving in kaart en adviseren wij u hoe wij uw virtuele serveromgeving kunnen onderbrengen in onze datacenters. We bieden een all-in pakket aan, volledig op maat. We stellen namelijk een hardwarepakket samen, waarbij u enkel de zaken afneemt die u nodig heeft. Wij beschikken over de bouwstenen, u stelt het pakket samen dat u wenst. U betaalt een vaste maandelijkse prijs op basis van hetgeen u afneemt. Zelf hoeft u geen investeringen meer te doen wat serverinfrastructuur betreft. Ook wat serverbeheer en -onderhoud betreft zijn zorgen verleden tijd: u geniet van een all-in support en Trustteam gaat ook proactief uw omgeving monitoren.

Bovendien is Connect & Work Custom een heel flexibel systeem: indien door innovaties, personeelswissels of andere omstandigheden uw IT-omgeving aangepast hoeft te worden, is dit geen enkel probleem. In principe is het dus niet nodig om nu al na te denken over de toekomst: u betaalt enkel voor wat u vandaag nodig heeft. Dit geldt ook voor licenties.

Een internetverbinding is het enige wat u nodig hebt. Dan kunt u onmiddellijk aan de slag. Van op elke locatie kunt u op een veilige manier connecteren met de servers in ons datacenter.

Zelf uw hardwarepakket samenstellen in een beveiligde serveromgeving, met documenten die altijd en overal ter beschikking zijn zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business: dat is waarom u voor Connect & Work Custom moet kiezen!

 • Voor ons is het aangenaam een partner te hebben waarop we kunnen vertrouwen. Op die manier hoeven we niet zelf in te staan voor de backup van onze data en zijn we zeker dat onze infrastructuur optimaal beheerd en gecontroleeerd wordt.

  Sarah Boone

  Dossierbeheer Accountantskantoor Dirk Peck

 • Geen investering, vaste kost per maand

 • Nooit dataverlies

 • Continue monitoring

 • High performance technologie

 • Altijd en overal werken

 • Veiligheid en zekerheid