Zorgeloos met uw IT in de cloud voor een vast bedrag per maand

In de cloud werken brengt tal van voordelen met zich mee, zowel voor u als voor uw medewerkers. De overstap maken naar de cloud samen met een professionele partner, zorgt ervoor dat u op beide oren kunt slapen wanneer het gaat over servers, geheugen, data-opslag of backup.

Trustteam denkt met u mee. Samen brengen we uw behoeftes en huidige IT-omgeving in kaart en adviseren wij u hoe wij uw virtuele serveromgeving kunnen onderbrengen in onze datacenters. We bieden een all-in pakket aan, volledig op maat. We stellen namelijk een hardwarepakket samen, waarbij u enkel de zaken afneemt die u nodig heeft. Wij beschikken over de bouwstenen, u stelt het pakket samen dat u wenst. U betaalt een vaste maandelijkse prijs op basis van hetgeen u afneemt. Zelf hoeft u geen investeringen meer te doen wat serverinfrastructuur betreft. Ook wat serverbeheer en -onderhoud betreft zijn zorgen verleden tijd: u geniet van een all-in support en Trustteam gaat ook proactief uw omgeving monitoren.

Bovendien is Connect & Work Custom een heel flexibel systeem: indien door innovaties, personeelswissels of andere omstandigheden uw IT-omgeving aangepast hoeft te worden, is dit geen enkel probleem. In principe is het dus niet nodig om nu al na te denken over de toekomst: u betaalt enkel voor wat u vandaag nodig heeft. Dit geldt ook voor licenties.

Een internetverbinding is het enige wat u nodig hebt. Dan kunt u onmiddellijk aan de slag. Van op elke locatie kunt u op een veilige manier connecteren met de servers in ons datacenter.

Zelf uw hardwarepakket samenstellen in een beveiligde serveromgeving, met documenten die altijd en overal ter beschikking zijn zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business: dat is waarom u voor Connect & Work Custom moet kiezen!

 • Gisteren zijn we getroffen geweest door een ransom-virus. Als klant bij Trustteam werden we direct geholpen. Vooral dankzij de snelheid waarmee een kopie van de file-server online was, hadden we geen downtime en was er geen sprake van schade. Alweer een voordeel van het datacenter!

  Ferry Lauwers

  ICT-coordinator bij Sedac Mecobel

 • Geen investering, vaste kost per maand

 • Nooit dataverlies

 • Continue monitoring

 • High performance technologie

 • Altijd en overal werken

 • Veiligheid en zekerheid